Voor meer informatie of voor boekingen mag je altijd bellen of whatsappen naar 06-19218195

Florian Stables

Accomedatie

Accommodatie

Ons volledig uitgeruste paardensportcentrum is gelegen in een bosrijk gebied in het prachtige authentieke plaatsje Hilvarenbeek. Het terrein is voorzien van van alle gemakken voor het paard en het bos en de ruiterpaden liggen op een steenworp afstand. Binnen en buiten dressuurbanen, binnen en buiten longeerpistes, wasplaatsen, weide en paddocks. Trilplaten en solarium. 

Op het terrein bevind zich een verblijf  waar je kunt overnachten tijdens een ontspannen weekend weg met vriendinnen. Uiteraard is het ook mogelijk om een  trainingsweekend of week te boeken, onder begeleiding van Grand prix amazone Bianca Ebbens maak je kennis met werken aan de hand of krijg je een fanatieke les. 

Faciliteiten

Binnenrijbaan 20 x 60
Buitenrijbaan 20 x 60

Paddocks
Hengsten paddocks
Weidegang

Binnen- en buitenboxen
Grote overdekte longeercirkel
Grote buiten longeercirkel

Directe uitrij-mogelijkheden naar het bos, tussen onze weilanden door
Hindernismateriaal is aanwezig

Spuitplaatsen met warm water
Solarium
Trilplaat

Florian paardenvoeding, meer informatie: www.florianhorsefood.nl
Openbare foyer, van alle gemakken voorzien
Indien gewenst begeleiding en/of toezicht van Grand Prix dressuur amazone

Arrangementen

Wil jij er samen met je paard tussenuit? Bij ons kan dat!

Wij bieden arrangementen aan voor jou en je paard. Je kunt kiezen voor een trainingsarrangement dressuur en/of werken aan de hand, of alleen voor een vakantieverblijf voor jou en je paard. 

Jouw trainingsarrangement is helemaal zelf samen te stellen. Na jou training of buitenrit neem je plaats op je privé terras en geniet je van de rust en het uitzicht. Je komt hier echt meteen in de vakantiestemming.

Kijk je liever naar de andere ruiters dan neem je plaats op het terras voor de buitenrijbaan of in de kantine aan de binnenbak.

Veel ruiters maken er een jaarlijks terugkerend uitje van!

 

Contact

Bianca Ebbens: +31 6 19218195

Info@florianstables.nl

Veldhoven 15A

5081 NK Hilvarenbeek

Arrangementen

Wil jij er samen met je paard tussenuit? Bij ons kan dat!

Wij bieden arrangementen aan voor jou en je paard. Je kunt kiezen voor een trainingsarrangement dressuur en/of werken aan de hand, of voor enkel een vakantieverblijf voor jou en je paard. Tijdens jullie verblijf maak je gebruik van onze trainingsfaciliteiten, of je trekt er heerlijk op uit in de bosrijke omgeving. Of je nu alleen wil komen, met een vriend of vriendin, of met het hele gezin, het is allemaal mogelijk!