Voor meer informatie of voor boekingen mag je altijd bellen of whatsappen naar 06-19218195

Florian Stables

Training, instructie & werken aan de hand

Training

Het is mogelijk om uw paard bij ons in training te zetten. Dit kan bijvoorbeeld voor de verkoop, voor verdere opleiding van het paard of voor het uitbrengen op wedstrijden. Wij leiden paarden op vanaf B/L niveau tot en met Grand Prix.

Een paard in training staat bij ons in vol pension. Vol pension bestaat uit: voeding, uitmesten, buiten en binnen zetten en uiteraard de training onder het zadel of aan de hand. 

Benieuwd naar onze tarieven? 

Instructie

Van basis tot de top! Dressuur is in de basis voor iedereen hetzelfde maar elke combinatie is uniek. We werken aan rechtrichten, verbinding en aanleuning en gaan vanuit deze basis verder. Als beginnende ruiter én als professionele ruiter kan je bij ons terecht voor dressuurinstructie. 

Wij geven enkel instructie op onze eigen locatie in Hilvarenbeek. Clinic dagen zijn op aanvraag wel mogelijk op jouw eigen locatie, wanneer je hier interesse in hebt dan neem gerust contact met ons op.

Werken aan de hand

Heel kort samengevat komt werken aan de hand neer op ‘je paard rijtechnische oefeningen laten uitvoeren, maar dan zonder ruitergewicht op de rug’. Wil jij stappen maken in de dressuur en daar gecontroleerd naartoe werken, op een manier die begrijpelijk is voor jou én voor je paard? Dan is werken aan de hand een hele mooie trainingsmethode!

Je richt je paard recht en leert je paard meer gewicht dragen op de achterbenen. Je bent bij werk aan de hand ook al vrij snel toe aan oefeningen zoals schouder binnenwaarts, travers, appuyementen, keertwendingen/ pirouettes en de echt klassieke zijgangen, zoals renvers.

Wil jij meer leren over deze trainingsmethode? Kijk dan eens bij onze arrangementen.

Online training

Binnenkort is de eerste online training over werken aan de hand te bestellen via de website! 

Contact

Bianca Ebbens: +31 6 19218195

Info@florianstables.nl

Veldhoven 15A

5081 NK Hilvarenbeek